Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα (vid)

Οι ειδήσεις των εφημερίδων σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου - Πρωινός καφές με τις πρώτες σελίδες των σημερινών εφημερίδων

Δείτε τα θέματα που ξεχωρίζουν στις πρώτες σελίδες των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων, σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " Ζήσε Μάη μου... ". Η εφημερίδα κριτικάρει την χτεσινή συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας πως δέχθηκε 51 «φιλικές» ερωτήσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: " Αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις μέσω παρακράτησης ". Ο «Ελεύθερος Τύπος» προβλέπει αυξήσεις

σε μισθούς και συντάξεις σε τρια εκατ. μισθωτούς μέσω παρακράτησης. Επιπλέον, κάνει αναφορά στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Καλλιεργούσε προσδοκίες, αποδείχτηκαν φούσκα... ". Η εφημερίδα κριτικάρει όσο «άκουσε» στην ΔΕΘ, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «απογοητευτικό για τα λαϊκά στρώματα».

ΤΑ ΝΕΑ: " Ελαφρύνσεις ...και μηνύματα . Η αποκωδικοποίηση της φετινής ΔΕΘ ". Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα αναφέρεται στην διατήρηση του αφορολογήτου στα σημερινά επίπεδα, στην μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης από το 2021 και σε όσα εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΕΣΤΙΑ: " Βέτο στην Αλβανία και αντίποινα σε Βίζεγκραντ ". Η εφημερίδα αναφέρεται στην σαφή προειδοποίηση του πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Τα οφέλη από το πακέτο φορολογικών μειώσεων ". Τέλος, η «Ναυτεμπορική» παρουσιάζει τις αλλαγές που έρχονται από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού με συγκεκριμένα παραδείγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα