Οδηγός μοτοσικλέτας περνά διάβαση τρένου και γλιτώνει από θαύμα, βίντεο που κόβει την ανάσα

Τύχη... βουνό είχε ένας οδηγός μοτοσυκλέτας όταν μπήκε σε σιδηροδρομική διάβαση ακριβώς τη στιγμή που περνούσε το τρένο και «ξεγέλασε» τον θάνατο για ελάχιστα εκατοστά.

Εκατοστά μακριά από το θάνατο βρέθηκε, στην κυριολεξία, ένας τυχερός αναβάτης μοτοσικλέτας, καθώς η μηχανή που οδηγούσε «πολτοποιήθηκε» από το ορμητικό χτύπημα ενός τρένου που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στο Ούταρ Πραντές της βόρειας Ινδίας.

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος, έλαβε χώρα κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Ατσχάλντα στην περιφέρεια Αυράγια. Το βίντεο δείχνει

τον αναβάτη να διασχίζει τις σιδηροδρομικές γραμμές σε μια ισόπεδη διάβαση.

Ξαφνικά συνειδητοποιεί με τρόμο ότι ένα τρένο πλησιάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα αριστερά του. Ρίχνει γρήγορα τη μηχανή του και πηδάει μακριά από το επερχόμενο τρένο, λίγο πριν η αμαξοστοιχία «διαλύσει» τη μοτοσικλέτα του.

Η μηχανή του καταστράφηκε ολοκληρωτικά και ο αναβάτης φαίνεται να απομακρύνεται με τρομερό σοκ.

Δεν είναι σαφές γιατί ο άνδρας διέσχιζε την ισόπεδη διάβαση όταν περνούσε το τρένο, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στην Ινδία με αναβάτες δίτροχων που βιάζονται να διασχίσουν τις σιδηροδρομικές διαβάσεις αντί να περιμένουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα