Ο Τσίπρας ήταν όντως ο «σκαφάτος και πουράτος» στη θαλαμηγό - Επιβεβαίωσε η γυναίκα του εφοπλιστή

Την αλήθεια για τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου χθες και έδειχναν κάποιον άνδρα που φέρονταν να είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια θαλαμηγό να κάνει διακοπές το καλοκαίρι του 2018 επιβεβαίωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου. Το γεγονός που έκανε την περισσότερη αίσθηση ήταν ότι οι διακοπές αυτές έγιναν μετά την τραγωδία στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Συγκεκριμένα,

η Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία είναι η χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου επιβεβαίωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε όντως διακοπές στο σκάφος του συζύγου της, «Odyssey». Με δηλώσεις της στο protothema.gr, η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου πήρε θέση στον σάλο που προκλήθηκε και τόνισε ότι την πρόταση να κάνει διακοπές στο σκάφος τους, την έκανε ο ίδιος ο Περικλής Παναγόπουλος στον πρωθυπουργό καθώς τον έβλεπε πολύ κουρασμένο.

«Ηταν κουρασμένος, ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο. Τον εκτιμούσε σας λέω πάρα πολύ και τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν ήμασταν παρόντες ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου» συνέχισε. «Ο σύζυγος μου κανόνισε να είναι κάποιοι από το προσωπικό και πιθανότατα κάποιος από αυτούς πούλησε έναντι χρημάτων μια φωτογραφία κλεμμένη, μια φωτογραφία κλεμμένη γελοία. Ούτε ασχολούμαι με αυτό, ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας με το ήθος και την ποιότητα του. Αλλά επαναλαμβάνω ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω να το κάνω όπως θα το έκανα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρώ φίλο μου. Και είναι φίλος ο Αλέξης ο Τσίπρας».

Η χήρα του εφοπλιστή Παναγόπουλου σημειώνει ότι το περιστατικό δεν συνέβη λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι αλλά «πολύ καιρό μετά».

Δείτε από πού ξεκίνησε όλη η ιστορία του «σκαφάτου και πουράτου» πρωθυπουργού όπως χαρακτηριστικά σχολιάστηκε από τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα.

Τη διαρροή των φωτογραφιών δεν άφησε ασχολίαστη η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμα:

«Σκαφάτος και πουράτος ο Τσίπρας σε θαλαμηγό» - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

ΝΔ: Ξεδιάντροπη υποκρισία του Τσίπρα για τις χλιδάτες διακοπές στο σκάφος του Παναγόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα