Ο Νάσος Ηλιόπουλος στα dikaiologitika.gr: «Αν οι δημοσκοπήσεις με δείχνουν στο 10, είμαι μάλλον στο 17» (βίντεο)

Συνέντευξη στα dikaiologitikanews.gr και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χρηστάκο έδωσε ο διεκδικητής του Δήμου Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές, Νάσος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις οι οποίες τον δείχνουν να έπεται του συνυποψηφίου του, Παύλου Γερουλάνου, στις εκλογές

ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε πως δεν αδικεί κανέναν, αλλά τα τελευταία οχτώ χρόνια δεν έπεσαν ποτέ μέσα, σχολιάζοντας μάλιστα πως «αφού με βρίσκει στο 10, είμαι μάλλον στο 17, άρα καλά είμαστε».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί να τον ψηφίσει κάποιος ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε: «Νομίζω ότι το κρίσιμο στην Αθήνα είναι ότι για να αλλάξουμε πέντε πράγματα με κάποιους πρέπει να τσακωθείς. Δε μπορείς να τα έχεις καλά με όλους. Και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω δείξει και από την επιθεώρηση εργασίας και από τη δουλειά που είχα κάνει εκεί ότι όταν χρειάζεται να τσακωθείς με κάποιους ανθρώπους δε φοβάμαι να τσακωθώ, ακόμα και αν σημαίνει ότι δυσαρεστώ κάποιους. Αλλά ξαναλέω, η Αθήνα χρειάζεται συγκρούσεις για να αλλάξουν τα πράγματα».

Εξηγώντας με ποιους δε φοβάται να τσακωθεί ο υποψήφιος ξεκαθάρισε πως στη λίστα του συμπεριλαμβάνονται τόσο τα συστήματα μέσα στο δήμο όσο και τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα που θεωρούν ότι ο δημόσιος χώρους τους ανήκει.

Όσον αφορά τους συνυποψηφίους του, Κώστα Μπακογιάννη και Παύλο Γερουλάνο, ο Νάσος Ηλιόπουλος παραδέχτηκε πως και οι δύο είναι δυνατοί αντίπαλοι, σχολιάζοντας δε πως αυτό είναι καλό γιατί έτσι αναγκάζουν και τον ίδιο να είναι σοβαρός. Σε ότι έχει να κάνει βέβαια με τον Κώστα Μπακογιάννη ήταν πιο επιφυλακτικός, δηλώνοντας πως αν του ζητούσαν να έβαζε στοίχημα για το αν θα σταματούσε ο Κώστας Μπακογιάννης να σκέφτεται καθαρά αυτοδιοικητικά αν κάποια στιγμή έμπαινε στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, δε θα το έβαζε. «Το να είσαι αυτοδιοικητικός πρώτα από όλα σημαίνει μια σχέση με έναν συγκεκριμένο τόπο, να έχεις κάπου ρίζες, ένα ρίζωμα, εγώ αυτή τη σχέση με την Αθήνα την έχω. Ο κύριος Μπακογιάννης ήταν ένας δήμαρχος στην Ευρυτανία, μετά επέλεξε να γίνει περιφερειάρχης στη Στερεά και τώρα κατεβαίνει για την Αθήνα, δικαίωμά του, όπως και οποιουδήποτε ανθρώπου, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει αυτό το ρίζωμα που λέω, ούτε με την Αθήνα, ούτε με τις γειτονιές της Αθήνας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Νάσου Ηλιόπουλου στα Dikaiologitikanews:

Keywords
Τυχαία Θέματα