Ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γης της Ελιάς- Πώς σχολίασε το ενδεχόμενο εμφάνισης στο θέατρο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεργάζεται ξανά με τον Αντρέα Γεωργίου και επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο στη σειρά "Γη της Ελιάς".

Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor μίλησε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη για την αντιμετώπιση του κόσμου μετά το reality επιβίωσης που τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει ξανά στο παιχνίδι.

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε

για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και τη συμμετοχή του αρχικά στο "Τατουάζ" λέγοντας πως "ήταν ένα ρίσκο, περισσότερο από οτιδήποτε γιατί συμμετείχα σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά. Τώρα αισθάνομαι πιο άνετα, κι έχω κάνει και πράγματα, τα οποία σίγουρα θα με βοηθήσουν σε αυτή την συνεργασία".

Μιλώντας για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, "Η Γη της Ελιάς" και αποκάλυψε τα πάντα για τον ρόλο του. "Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται", είπε και πρόσθεσε πως "θα είναι μία μυστική αποστολή – με κάποιο τρόπο – όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα".

"Ο κάθε χώρος έχει την δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω ως ένας ρόλος θεατρικός. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση για ενδεχόμενη μελλοντική θεατρική παρουσία

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ #MEGA_TV #ΓΗ_ΤΗΣ_ΕΛΙΑΣ #ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργου Αγγελόπουλου, Γης, Ελιάς- Πώς,giorgou angelopoulou, gis, elias- pos