Ο πρώτος άνθρωπος που «έριξε» άκυρο στον Ζούκερμπεργκ - Άντε @@@»

Με ένα «άντε @@@, δεν θα πάρω μέρος σ' αυτή τη μ@@@κια του Ζούκερμπεργκ απάντησε ο Ρότζερ Γουότερς στον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, όταν του προσέφερε τεράστιο χρηματικό ποσό για τη χρήση του τραγουδιού των Pink Floyd «Another Brick in the Wall, Part 2» για διαφήμιση στο Instagram.

«Σήμερα το πρωί μου ήρθε μία πρόταση με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και η απάντηση ήταν «Άντε

γα@@@. Δεν υπάρχει κανένας γαμη@@@ τρόπος να συμβεί αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουότερς.

«Το αναφέρω μόνο εδώ επειδή αυτή είναι μία ύπουλη κίνηση για αυτούς ώστε να ελέγχουν τα πάντα», προσέθεσε.

Ο μπασίστας, στιχουργός και εκ των ιδρυτών των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για τον Τζούλιαν Ασάντζ αποκάλυψε ότι ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg του προσέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό για να χρησιμοποιήσει το κλασικό και εμβληματικό τραγούδι του συγκροτήματος του 1979, το «Another Brick in the Wall, Part 2» για μία νέα διαφημιστική καμπάνια στο Instagram.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, η συγκεκριμένη εκδήλωση για τον Ασάνζ έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και ο Ρότζερ Γουότερς διάβασε μία συναισθηματικά φορτισμένη επιστολή στην οποία χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και αναφέρεται στα μονοπώλια και στη χειραγώγηση των social media.

«Αισθανόμαστε ότι ο πυρήνας των συναισθημάτων αυτού του τραγουδιού είναι τόσο κοινός και τόσο απαραίτητος σήμερα και δείχνει πόσο διαχρονική δουλειά είναι».

Ακόμα ο Γουότερς ανέφερε ότι ο Ζούκερμπεργκ με αυτόν τον τρόπο «ήθελε να κάνει το Facebook και το Instagram πιο ισχυρά απ' ότι είναι... έτσι ώστε να μπορέσει να λογοκρίνει όλους όσους βρισκόμαστε σε αυτό το δωμάτιο και να αποτρέψει τη διαρροή αυτής της ιστορίας για τον Τζούλιαν Ασάντζ. Όχι πλέον», ανέφερε μεταξύ άλλων το εμβληματικό μέλος των Pink Floyd.

Ακόμα ο Γουότερς, χαρακτήρισε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ «ηλίθιο πλούσιο» και αναφέρθηκε στο «FaceMash», την εφαρμογή που είχε δημιουργήσει ο ιδρυτής του Facebook, όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ, ώστε να μπορούν οι φοιτητές να «βαθμολογούν» τα κορίτσια.

«Πώς αυτός ο μικρός επιδειξιομανής που ξεκίνησε λέγοντας «αυτή είναι όμορφη, θα της βάλουμε 4 στα 5, αυτή είναι άσχημη. Ποιος του έδωσε δύναμη; Και είναι ακόμα εδώ. Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζούκερμπεργκ - Άντε,zoukerbergk - ante