Καλογρίτσας: Κατέθεσε νέα sms και τιμολόγια στην Προανακριτική της Βουλής

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής νέα στοιχεία με sms μεταξύ του Νίκου Παππά και του ίδιου, αλλά και σειρά τιμολογίων για χρηματοδότηση εφημερίδας από τον ίδιο με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Καλογρίτσας επανήλθε πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες και κατέθεσε

σειρά τιμολογίων σχετικά με τα όσα έχει καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή περί της χρηματοδότησης της εφημερίδας Documento από τον ίδιο με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε SMS του Νίκου Παππά προς τον εργολάβο στο οποίο αναφέρει: «Tony Lianos he will be waiting at ccc office at 9 am tomorrow» επισημαίνοντας του «γρήγορα», «αύριο πρωί».

Σύμφωνα με πηγές της προανακριτικής επιτροπής, από την ανωτέρω επικοινωνία προκύπτει ότι ο κ. Παππάς κανόνισε συνάντηση του κ. Καλογρίτσα με τον κ. Λιανό της ccc πριν το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και την έκδοση της εγγυητικής, ενώ ο κ. Παππάς δήλωνε ότι δεν είχε σχέση με τις επαφές Καλογρίτσα ccc.

Σε άλλο sms, ο πρώην υπουργός καλεί τον επιχειρηματία να συναντηθεί με τον Δημήτρη Κοντομηνά. «Περιμένω τηλ», αναφέρει το πρώτο μήνυμα και συνεχίσει: ««Μίλησα, σε παίρνει τηλ σήμερα. Ζήτησε ο Κοντ να σε δει…… λέει ό,τι του πούμε (Φουρλεμάδης)».

Σύμφωνα με τις πηγές της επιτροπής, η αλληλουχία αυτή των μηνυμάτων αποδεικνύει ότι ο κ. Παππάς επικοινώνησε με τον κ. Κοντομηνά και κανόνισε συνάντηση του πρώην ιδιοκτήτη του Alpha με τον εργολάβο, αποδεικνύοντας ότι ο τελευταίος λειτουργεί με εντολές του πρώην υπουργού.

«Τα νεότερα στοιχεία ενδυναμώνουν όσα έχουν αποδειχθεί ήδη. Ο κ. Παππάς ενώ ήταν αρμόδιος υπουργός έστελνε εκ μέρους του τον κ. Καλογρίτσα και του διασφάλιζε να βρει χρήματα και συνεταίρους για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑchannel», σχολιάζουν πηγές της πλειοψηφίας της επιτροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλογρίτσας, Κατέθεσε, Προανακριτική, Βουλής,kalogritsas, katethese, proanakritiki, voulis