Ο πρίγκιπας Χάρι με μια «βαθιά προσωπική» επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει στον Κάρολο τη στάση του

«Βαθιά προσωπική» χαρακτηρίζει ο βρετανικός Τύπος την επιστολή του Χάρι στον πατέρα του Κάρολο.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε ξανά σε βρετανικό έδαφος για την κηδεία του παππού του, του Δούκα του Εδιμβούργου, όμως η ένταση στη σχέση του ίδιου και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια αφότου απεμπόλισαν τα καθήκοντά τους, παραμένει.

Πριν επιστρέψει στη Βρετανία, από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ο Χάρι έστειλε

ένα «βαθιά προσωπικό» γράμμα στον πατέρα του Κάρολο, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να «φτιάξουν» την σχέση τους. Ο Δούκας του Σάσεξ αποφάσισε να απευθυνθεί στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, αφού οι σχέσεις τους έφτασαν στο χειρότερό τους σημείο, έπειτα από τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι, σύμφωνα με τη Mirror. Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντς, ο πρίγκιπας της Ουαλίας παραμένει ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τη στάση του Χάρι και της Μέγκαν για τη συγκεκριμένη συνέντευξη την ώρα που ο πρίγκιπας Φίλιππος βρισκόταν σοβαρά άρρωστος στο νοσοκομείο.

Πηγές κοντά στον Δούκα του Σάσεξ ανέφεραν ότι «αναγκάστηκε να γράψει το γράμμα στον πατέρα του» εξαιτίας «της πλήρους κατάρρευσης της μεταξύ τους επικοινωνίας». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην αλληλογραφία αναφερόταν «στους λόγους που τον έκαναν να απομακρυνθεί» ενώ υποσχόταν «να σεβαστεί τον θεσμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα