Ο πατέρας του Αλέξανδρου Ζαχαριά μιλάει πρώτη φορά για τον χαμό του γιου του: «Για εμάς είναι σαν να έγινε σήμερα...»

Κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο πατέρας του Αλέξανδρου Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο Αττικής προ μερικών μηνών, μίλησε στην τηλεόραση του Star για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που τόσο πολύ αγάπησε τον Αλέξανδρο. Και προσωπικά εσάς που τόσο τον τιμήσατε. Ήταν και είναι μοναδικός ο Αλέξανδρος» είπε ο γνωστός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο του παιχνιδιού.

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε σκοτωθεί σε

τροχαίο στις 23 Ιουλίου 2019 όταν το Volkswagen Golf GTI που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο και προσέκρουσε σε πεύκο.

Σχετικά με το κατάστημα που άνοιξε και φέρει το όνομά του τόνισε: «Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για τον Αλέξανδρο με το όνομα και τις φωτογραφίες του. Όλα αυτά τα χρήματα θα πάνε για το ίδρυμα Αλέξανδρος Ζαχαριάς, που θα γίνει στο μέλλον».

Όσον αφορά στο πώς βιώνει η οικογένεια τον αδόκητο χαμό του νεαρού επεσήμανε: «Για εμάς είναι σαν να έγινε σήμερα, δεν έχει περάσει μέρα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα