Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Μίντιλαντ στη Δανία αλλά άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς (βίντεο)

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό πρώτο παιχνίδι του στη Δανία απέναντι στη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Το τελικό 1-0 έγινε με γκολ του Άντερσον από το 20ό λεπτό της αναμέτρησης. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης

στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ αν και διατήρησε σε υψηλό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε πολλά ρήγματα και σημαντικές ευκαιρίες στην εστία των γηπεδούχων.

Από την πλευρά της, η Μίντιλαντ αξιοποίησε τα δυνατά άκρα της και έφτασε στο γκολ με τον Άντερσον ο οποίος αξιοποίησε ωραία μπαλιά του Εβάντερ για να πλασάρει εύστοχα στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης.

Mίντιλαντ (Μπο Χένρικσεν): Ολαφσον, Άντερσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Ντιρ (60' Παουλίνιο) Ονιεντίκα, Εβάντερ (60' Μάγιερ), Ίσακσεν(69' Τσαρλς), Σίστο (82' Μαρόνυ), Μπρουμάδο (69' Λίντ).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79' Ελ Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69' Βιερίνια), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (46' Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (79' Σοάρες), Άκπομ (84' Τσόλακ).

Keywords
Τυχαία Θέματα