Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην κηδεία του σμηναγού Τσιτλακίδη

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στην κηδεία του σμηναγού Τσιτλακίδη, που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο Phantom.

Στην κηδεία του σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που θα γίνει την Παρασκευή, στο Νευροκόπι της Δράμας, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό νωρίς σήμερα

από το ΓΕΑ, εντοπίστηκαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως ο κυβερνήτης του F-4 Phantom που κατέπεσε δυτικά του Κατακόλου είναι νεκρός.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας:

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας - διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο χειριστής της HAF είχε εκατοντάδες ώρες πτήσης και θεωρούνταν αρκετά έμπειρος, μιας και είχε λάβει μέρος σε πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και αποστολών της Πολεμικής Αεροπορίας.

#ΚΗΔΕΙΑ #ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ_ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ #ΝΙΚΟΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΦΑΝΤΟΜ #PHANTOM #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΕΘΝΙΚΗΣ_ΑΜΥΝΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Παναγιωτόπουλος, Τσιτλακίδη,nikos panagiotopoulos, tsitlakidi