Ο Μένιος Φουρθιώτης παραιτήθηκε από την προσφυγή για τη μείωση της φρουράς του

Ο παρουσιαστής συνειδητοποίησε ότι δίνει μια μάχη που έχει ήδη χαθεί και παραιτήθηκε από την προσφυγή του.

Να παραιτηθεί από την προσφυγή του ενάντια στη μείωση της φρουράς του αποφάσισε ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού από την Πρωτομαγιά, Μένιος Φουρθιώτης.

Η ΕΛΑΣ πριν ακόμα τον συλλάβει του είχε περιορίσει τα μέτρα ασφαλείας που του είχαν διατεθεί, απόφαση κατά της οποίας ο παρουσιαστής είχε προσφύγει. Η συζήτηση

της προσφυγής του, αναμενόταν να γίνει σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όμως ο παρουσιαστής αποφάσισε να αποσύρει την προσφυγή του. Το συγκεκριμένο τμήμα του ΣτΕ είχε άλλωστε απορρίψει ήδη ένα αντίστοιχο αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη.

Ο παρουσιαστής παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ κατηγορείται για: σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, ηθική αυτουργία και οπλοχρησία, ηθική αυτουργία σε προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθοιρά, απόπειρα εκβίασης, ψευδή καταγγελία, πρόκληση και προσφορά για τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα