Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο στην Καλλιθέα, περιοδεία σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς

Περιοδεία στην Καλλιθέα θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας ότι το πολιτικό σκηνικό κινείται πλέον σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς.

Περιοδεία στην Καλλιθέα θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η περιοδεία του πρωθυπουργού γίνεται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που έχει συμπεριλάβει στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί και το Αστυνομικό

Τμήμα Καλλιθέας όπου λειτουργεί το τμήμα κακοποιημένων γυναικών.

Εκεί ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την εκπαίδευσή τους, για τα περιστατικά που αντιμετωπίζουν, και γενικότερα για τα ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη και σε γειτονιά του μεγάλου Δήμου της Αθήνας όπου αναμένεται να έχει διάφορα τετ α τετ με κατοίκους και επαγγελματίες της Καλλιθέας.

Είχε επισκεφτεί φαρμακείο με την κόρη του

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, είχε επισκεφτεί την Καλλιθέα και με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Τον Απρίλιο του 2021, είχε βρεθεί σε φαρμακείο στην περιοχή της Καλλιθέας, μαζί με την κόρη του, Δάφνη, προκειμένου να προμηθευτεί self-test ενόψει του ανοίγματος (τότε) των σχολείων.

«Ήρθαμε να πάρουμε το τεστ μας. Πώς πάνε μέχρι στιγμής οι παραδόσεις;», είχε ρωτήσει ο πρωθυπουργός τον φαρμακοποιό για να λάβει την απάντηση πως οι παραδόσεις ήταν ομαλές και η πλατφόρμα δούλευε «μία χαρά».

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο φαρμακείο, είχε πληροφορηθεί αναλυτικά όλη τη διαδικασία χρήσης των self test.

Φωτο: Eurokinissi

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΚΑΛΛΙΘΕΑ #ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Σάββατο, Καλλιθέα,kyriakos mitsotakis, savvato, kallithea