Ο κορονοϊός βγάζει κόκκινη σημαία στις πίστες της Formula1

Κόκκινη σημαία βγάζει ο κορονοϊός στις πίστες της Formula 1 με την πανδημία του κορονοϊού να ακυρώνει τους αγώνες σε Μπαχρέιν, Βιετνάμ και Κίνα.

H νέα σεζόν της Formula 1 μπορεί να περιμένει, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της F1, υπάρχουν ορισμένες ελπίδες για να ξεκινήσει

το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020 στην Ευρώπη στα τέλη Μαΐου, αλλά δεν υπάρχουν αποφάσεις οριστικές σε μια εποχή που κορονοϊός εξελίχθηκε σε πανδημία.

Με απόφαση των υπευθύνων της F1 ακυρώθηκαν το εναρκτήριο γραντ πρι της Μελβούρνης, που ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο.

Ακυρώθηκαν επίσης οι επόμενοι τρεις αγώνες σε Μπαχρέιν, Βιετνάμ και Κίνα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κορονοϊός: Τι θα γίνει με τους αγώνες της F1

Κατά πόσο μία ημερομηνία στα τέλη Μαΐου είναι επίσης αρκετά ορατό να ακυρώσει τα γκραν πρι σε Ολλανδία και Ισπανία, που είναι προγραμματισμάν για τις 3 και 10/05 στις πόλεις Σανβουρτ και Βαρκελώνη; Μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

Μπορεί ο αγώνας του Μονακό, 7ος στο καλεντάρι, που ακολουθεί, να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Μαΐου, αλλά και αυτό θα φανεί τι θα γίνει από τις εξελίξεις της πανδημίας του κορονοϊού. Όλα λοιπόν τα προγραμματισμένα στη F1, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα