Ο Κοψιάλης με τους Αντετοκούνμπο κληρώνουν... σπίτι μέσω instagram (βίντεο)

Ο γνωστός influencer και youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, μαζί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο κάνουν ένα... τεράστιο giveaway, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά και στην ιστορία του Instagram στην Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 4/1, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, κάνουν giveaway στο instagram

ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ, φουλ επιπλωμένο και πλήρως ανακαινισμένο.

{https://www.instagram.com/tv/CYTv66pFBeJ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet}

Η ανάρτηση στο instagram:

«? #GIVEAWAY ΣΠΙΤΙ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000€ για ΠΑΝΤΑ δικό σου, με τους @antetokounbros σε συνεργασία με τη @greekhome.gr

Για να λάβεις μέρος στο giveaway θα πρέπει να κάνεις ΟΛΑ τα παρακάτω βήματα:
? Like στη φωτογραφία
? Follow @alexandros_kopsialis
? Follow @antetokounbros
? Follow @giannis_an34
? Follow @thanasis_ante43
? Follow @kostas__ante13
? Follow @alex_ante29

? Ο/Η νικητής/τρια του giveaway θα κερδίσει για ΠΑΝΤΑ δικό του ένα ΣΠΙΤΙ full επιπλωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, με το κλειδί στο χέρι, αξίας άνω των 100.000€

? Το giveaway ξεκινά την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση απο το account μου, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες.

Ευχαριστούμε τη @greekhome.gr που ανέλαβε όλες τις διαδικασίες ώστε να γίνει σωστά η αγορά του σπιτιού καθώς επίσης θα αναλάβει και την διαδικασία της μεταβίβασης του σπιτιού στον/στην τυχερό/ή νικητή/τρια! Εάν ο/η νικητής/τρια είναι ανήλικος το σπίτι μεταβιβάζεται σε ένα ενήλικο άτομο της οικογένειας του.

⚠️ Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το instagram, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

⚠️ Με τη συμμετοχή σας στο Giveaway δηλώνετε ότι το instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

? Good Luck!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοψιάλης, Αντετοκούνμπο,kopsialis, antetokounbo