Ο καιρός τρελάθηκε! Έρχεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και λασποβροχή - Θα ρίξει και χιονόνερο

Αλλάζει ο καιρός. Ερχονται λασποβροχή και καταιγίδες.Δείτε αναλυτικά

Ιδιαίτερα άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου καθώς ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα φέρει βροχές, καταιγίδες, αφρικανική σκόνη άρα και λασποβροχές, θα πλήξει σημεία της χώρας.

Σύμφωνα με την

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός την Παρασκευή θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Το Σάββατο θα ξεκινήσουν να σχηματίζονται νεφώσεις, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα σημεία της χώρας, προκαλώντας τοπικές βροχές.

Παράλληλα την ίδια μέρα «ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια» τονίζει η ΕΜΥ, προβλέποντας παράλληλα μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού την επόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία θα πέσει κατακόρυφα.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 προειδοποιεί για την επερχόμενη μεταβολή του καιρού, με χαρακτηριστικά ψυχρής εισβολής κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Η θερμοκρασία θα καταγράψει κατακόρυφη πτώση της τάξεως των δέκα βαθμών.

Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται να ρίξει ακόμη και χιονόνερο στις πιο ορεινές περιοχές, τις πρωινές ώρες που η θερμοκρασία δεν αποκλείεται να πέσει κάτω από το μηδέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα