Ζάκερμπεργκ: Τα πάντα για την ιδιωτικότητα στο Facebook (βίντεο)

Τα πάντα για την ιδιωτικότητα στο Facebook. Ποιες αλλαγές έρχονται στα social network όπως το facebook

Στροφή στην ιδιωτικότητα για το Facebook ανήγγειλε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και άλλες κοινωνικές πλατφόρμες που συνδέονται με την περίφημη εφαρμογή.

Το νέο όραμα του Ζάκερμπεργκ

εν συντομία:

Ιδιωτική επικοινωνία: Οι άνθρωποι πρέπει να διαθέτουν απλά ιδιωτικά μέρη όπου θα έχουν ξεκάθαρο έλεγχο πάνω στο ποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς και εμπιστοσύνη ότι κανένας άλλος δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό που μοιράζονται.

Κρυπτογράφηση: Οι ιδιωτικές επικοινωνίες των ανθρώπων πρέπει να είναι ασφαλείς. Η πλήρης κρυπτογράφηση θα εμποδίζει τον οποιονδήποτε - ακόμη και το ίδιο το Facebook - να βλέπει τι μοιράζονται οι χρήστες..
Μείωση της μονιμότητας: Οι άνθρωποι πρέπει να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και δεν πρέπει να ανησυχούν ότι αυτό που μοιράζονται αργότερα θα επιστρέψει για να τους βλάψει. Έτσι δεν θα κρατούνται τα μηνύματα ή οι ιστορίες για περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται ή περισσότερο από όσο οι ίδιοι οι άνθρωποι θέλουν.

Ασφάλεια: Θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρηθούν ασφαλείς οι χρήστες εντός των πλαισίων του τι είναι δυνατό σε μια κρυπτογραφημένη υπηρεσία.

Διαλειτουργικότητα: Οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις εφαρμογές του Facebook για να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους εύκολα και με ασφάλεια.

Αποθήκευση δεδομένων: Δεν θα αποθηκεύονται ευαίσθητα δεδομένα σε χώρες με ισχνό ιστορικό ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ώστε να προστατεύονται τα δεδομένα από την ανεπιθύμητη πρόσβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα