Ο δήμαρχος... ξαναχτύπησε: Βίντεο ντοκουμέντο από τις «επιθέσεις» με περιττώματα και σκουπίδια

Ο εκ νέου υποψήφιος για την δημαρχία του Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, έχει παραδεχτεί τις... αδιανόητες πράξεις του σημειώνοντας πως είχε «επηρεαστεί από τοξικές συμπεριφορές».

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο από το Ναύπλιο και τη σοκαριστική υπόθεση με τον νυν δήμαρχο που κατηγορείται ότι πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του πολιτικού αντιπάλου του.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, φαίνεται το

αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί ο δήμαρχος - σύμφωνα με τον πολιτικό του αντίπαλο Δημήτρη Ορφανό - να φτάνει με ταχύτητα έξω από το σπίτι του υποψήφιου δημάρχου και από το ανοιχτό παράθυρο να πετά δυο σακούλες με σκουπίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νυν δήμαρχος Ναυπλιέων έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας 22 φορές να πετά σκουπίδια στο σπίτι του κ. Ορφανού, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως ουποψήφιος δήμαρχος κατέθεσε μήνυση εναντίον του για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής και της απόπειρας παράνομης πράξης. Από την πλευρά του ο νυν δήμαρχος ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί με δική του μήνυση για ψευδή συκοφαντική δυσφήμιση.

#ΝΑΥΠΛΙΟ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ #ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ #ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ #ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο,vinteo