Τα κρυφά χαρτιά των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Η ώρα των δυνατών χαρτιών για τις καμπάνιες των βασικών διεκδικητών της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πλησιάζει, καθώς απομένει μόλις μία εβδομάδα για το διαρκές συνέδριο του κόμματος και δύο βδομάδες για τον πρώτο γύρω των εκλογών.

Σε αυτή τη λογική, οι Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας προσανατολίζουν, πλέον, τις περιοδείες τους κυρίως στις πολυπληθέστερες πόλεις της χώρας και τελικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Πέρα όμως από τις περιοδείες σε περιοχές

πυκνού πληθυσμού, υπάρχουν μερικά κρυφά χαρτιά που κρατούν για την τελική ευθεία ευελπιστώντας να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της κοινωνίας.

Εφ. Αχτσιόγλου: Μαζική εκδήλωση στην Αθήνα και στα δυτικά προάστια

Συγκεκριμένα, το επιτελείο της Έφη Αχτσίγλου προετοιμάζεται για μια μαζική εκδήλωση σχετικά ανοιχτού χαρακτήρα στην Αθήνα. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανή μια ειδική περιοδεία στα δυτικά προάστια, τα οποία αποτελούν και την εκλογική της περιφέρεια.

Εφ. Τσακαλώτος: Εκδήλωση για τις αλλαγές στο κόμμα και υπογραφές πανεπιστημιακών και υγειονομικών

Από την πλευρά του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα παρουσιάσει προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας τις θέσεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη λειτουργία του κόμματος. Επίσης, στη βάση δύο κειμένων που έχουν γραφτεί από πρόσωπα που τον στηρίζουν, συλλέγονται υπογραφές πανεπιστημιακών και υγειονομικών, με τη δεύτερη κατηγορία να προγραμματίζει και μια ειδική εκδήλωση για τα θέματα Υγείας στο Ρέθυμνο.

Ν. Παππάς: Έμφαση στις θέσεις και σε συναντήσεις για τους μικρομεσαίους

Τέλος, ο Νίκος Παππάς αναμένεται να επικεντρωθεί σε θεματικές εκδηλώσεις, καθώς και συναντήσεις με αρμόδιους παραγωγικούς φορείς των μικρομεσαίων. Ακόμη, μεγάλο βάρος φαίνεται από τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής στη διενέργεια debate, το οποίο θεωρεί μείζονος σημασίας για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος της κοινωνίας στην κούρσα για την ανάδειξη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

#ΕΦΗ_ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ #ΠΡΟΕΔΡΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα