Νέος Κόσμος: Εικόνες που ραγίζουν καρδιές - Ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια και λίγα λουλούδια για την Έφη (pics)

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την τραγωδία στο Νέο Κόσμο, όταν μητέρα έριξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας το 4,5 ετών κοριτσάκι της και στην συνέχεια έπεσε και η ίδια, χάνοντας τη ζωή της. Σήμερα, κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να αφήσουν στο σημείο λίγα λουλούδια, κεριά και ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσάκια.

Η γειτονιά στο Νέο Κόσμο πενθεί για την μικρή Έφη, της οποίας κόπηκε τόσο άδοξα το νήμα της ζωής. Στο σημείο όπου έπεσαν παιδί και μητέρα, κάτοικοι της γειτονιάς, άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια, άφησαν σήμερα ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπουτσάκια, λίγα

κεριά και λίγα λουλούδια. Στη μνήμη της μικρούλας Έφης.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων συγκλονίζουν

«Της φωνάζω κι εγώ 'έμπα, μέσα , έμπα μέσα, περίμενε μην πέφτεις, έρχομαι πάνω' και μπήκα μέσα να βάλω παπούτσια να ανέβω, αλλά δυστυχώς άκουσα τον γδούπο και είχε πέσει και η ίδια» λέει ένας γείτονας. «Φώναζε η διπλανή 'τι κάνεις εκεί;'. Αλλά δεν μπορούσε να τη σταματήσει» αναφέρει μια γυναίκα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας που είδε την οικογένειά του στο οδόστρωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ακόμη ένας μάρτυρας αναφέρει:

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τι κάνετε;», τη ρώτησα, το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Εσείς τι θέλετε» μου απάντησε. Εν τω μεταξύ το παιδάκι φώναζε τον πατέρα του και έκλαγε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω να δω, πέταξε το κοριτσάκι».

Keywords
Τυχαία Θέματα