Νέο βίντεο - ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν τη δολοφονία στην Κω: Η Αναστάζια και ο 32χρονος περπατούν μαζί

Συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της 32χρονης Αναστάζια, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας εννέα ημέρες μετά την εύρεση της σορού της.

Το νέο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης δείχνει τον προφυλακισμένο 32χρονο - που κατηγορείται για τον βιασμό και την δολοφονίας της Αναστάζια - να περπατά μπροστά της αφού έχουν βγει από το μίνι μάρκετ, ενώ στη συνέχεια ανεβαίνουν στο μηχανάκι και απομακρύνονται.

Υπενθυμίζεται

πως νωρίτερα σήμερα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος. Κατά την απόλογία του, που διήρκεσε τρεις ώρες στην ανακρίτρια Κω, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε και πάλι τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία. Ο άνδρας αναμένεται πλέον να οδηγηθεί την Τετάρτη 28/6 σε κατάστημα κράτησης.

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», φέρεται να επανέλαβε ο κατηγορούμενος.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΚΩΣ #ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΔΡΑΣΤΗΣ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα