Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 20χρονου Βρετανού σε πισίνα γνωστού κλαμπ στην Ζάκυνθο

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε πισίνα γνωστού κλαμπ του Λαγανά στη Ζάκυνθο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ένας 20χρονος τουρίστας από τη Βρετανία.

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές για έναν νεαρό Βρετανό στη Ζάκυνθο που κατέληξε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, στη διάρκεια πάρτι σε γνωστό κλαμπ τη Ζακύνθου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ - που επικαλείται το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών - ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, ενώ πλέον αναμένονται

οι τοξικολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το οίδημα. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, θα βγουν σε περίπου 2 μήνες.

Σημειώνεται πως βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών, ο νεαρός Βρετανός έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ, ενώ τον εντόπισε «κάτωχρο» μία εργαζόμενη στο μπαρ, κατά τη διάρκεια ενός από τα πάρτι του μαγαζιού που ξεκινούν καθημερινά στις 6μμ και τελειώνουν γύρω στις 11μμ.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του μπαρ για το θάνατο του 20χρονου

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί», δηλώνει από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, που υπογραμμίζει πως στον 20χρονο έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ενώ έφεραν και απινιδωτή, όμως ο 20χρονος δεν είχε ενδείξεις ζωής.

Ο Βρετανός αμέσως διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Η μπαργούμαν τον είδε και της έκανε εντύπωση το άσπρο του χρώμα. Είναι κατάλευκος, έτρεμε και αυτό της κάνει εντύπωση. Μέχρι να βάλει 1-2 ποτά, ο νεαρός έχει βγει ήδη έξω, δεν ξέρω ποιος τον έχει βγάλει, ο νοσοκόμος λέει ότι τον έβγαλε αυτός και τον κρατούσε μία κοπέλα στα χέρια του. Η εκτίμηση του νοσοκόμου είναι ότι είναι νεκρός», λέει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ.

Περιγράφει στη συνέχεια ότι «φεύγει ο νοσοκόμος να πάρει απινιδωτή και ό,τι χρειάζεται και έρχομαι εγώ και ξεκινάω ΚΑΡΠΑ. Βλέπω ότι δεν υπάρχει ένδειξη ζωής. Παρόλα αυτά έχει έρθει το νοσηλευτικό προσωπικό, του βάζει οξύμετρο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ένδειξη. Συνεχίζουμε ΚΑΡΠΑ, του κάνουμε απινιδωτή τρεις φορές και παράλληλα τον έχουμε βάλει στο καρότσι επάνω για να μπει στο ασθενοφόρο και να τον πάει στο νοσοκομείο Ζακύνθου».

#ΖΑΚΥΝΘΟΣ #ΛΑΓΑΝΑΣ #ΒΡΕΤΑΝΟΣ #ΚΛΑΜΠ #ΠΙΣΙΝΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα