Νέο sms Καλογρίτσα με Παππά: Μου έδωσαν το φιλί του Ιούδα και με έδιωξαν (εικόνα)

Νέα sms που αντάλλασσε με τον κ. Νίκο Παππά την επίμαχη περίοδο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου να βρεθούν χρήματα για την εγγυητική επιστολή του ΣΥΡΙΖΑ Channel παρουσίασε στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο κ. Χρήστος Καλογρίτσας.

Νέο μήνυμα που αντάλλαξε με το Νίκο Παππα προσκόμισε ο Χρήστος Καλογρίτσας

στην Προανακριτική Επιτροπή όπου συνεχίζει την κατάθεση του.

 Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, η συνομιλία αφορά στην συμμετοχή της εταιρείας του Καλογρίτσα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δηλαδή; ρωτάει ο Νίκος Παππας
Χωρίς εγγυητική πως θα πάμε αναρωτιέται ο κ Καλογρίτσας. Πάρε τον Σάμερ (Χούρι), να πιέσουν το Λονδίνο και να το στείλουν κατά προτεραιότητα γιατί είναι για την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, ο κ Καλογρίτσας συνάντησε κατ εντολή του Νίκου Παππα και άλλους επιχειρηματίες που σχετίζονταν με Μέσα Ενημέρωσης.
Πλευρης: εκτός από Κοντομηνά και Μαρινάκη συναντήσατε κι αλλά πρόσωπα κατ’εντολη Νίκου Παππά;

Καλογριτσας: Με έστελναν. Δεν πήγαινα. Είδα κι αλλά πρόσωπα. Τον κύριο Μαρινάκη δεν τον είχα δει ποτέ. Πρώτη φορά τον είδα εκεί. Είδα πολλά. Είδα άλλους επιχειρηματίες...

Μου είπε ο Μαρινακης πως «ήμουν στο Μαξίμου το μεσημέρι και μίλησα με τον Νικο για το θέμα». Αυτό έγινε την ημέρα που είδα τον κύριο Μαρινάκη
Να σας πω και για τον Αρτεμίου. Είχαμε κάνει αρκετά ραντεβού. Κι από αυτή την πλευρα είχαμε πει πως θα μπορούσαμε να τα βρούμε τα χρήματα. Ναι. Είχα δει τον κύριο Αρτεμίου.

Τέλος, ο κ Καλογρίτσας σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ δηλώνει προδομένος από το Νίκο Παππα, καθώς φέρεται να κατέθεσε ότι ο πρώην υπουργός και η ομάδα του τον έβγαλαν από το εγχείρημα, δίνοντάς του το «φιλί του Ιούδα».

ΧΡ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Μάλιστα την τελευταία Κυριακή με φώναξαν σε ένα σπίτι με τέσσερα πέντε άτομα. Συζητούσαν για το θέμα του αν θα καταστρεφόμουν ή όχι, χωρίς εμένα. Θυμάμαι μια γυναίκα . Ήταν ο Νίκος Παππας και κάποιοι άλλοι. Η ομάδα του Νίκου και κάποιοι άλλοι. Είπαν πάμε να βρούμε τα χρήματα. Είπαν κάποια ονόματα επιχειρηματιών ...δεν ήμουν εγώ στην ομάδα αυτή. Ήμουν πιο πέρα.

Με αφαίρεσαν από τη συζήτηση και θεώρησα πως με προσέβαλαν για αυτό. Το βράδυ τρόικα υπογράφηκε η επιστολή αποχώρησης μου από το εγχείρημα. Την συνέταξε ο Παππας και η ομάδα του. Όχι εγώ. Διαφώνησα μάλιστα επειδή είχα κάποιες προσωπικές αναφορές όμως μου είπαν «ή έτσι ή φεύγεις από εδώ». Με εκβίασαν. Και τελικά είπα «οκ έτσι». Τη βραδιά αυτή περνούσα μεγάλη στεναχώρια. Ήταν και η γυναίκα μου. Μετά από αυτό με διώξανε. Μου δώσανε το φιλί του Ιούδα και με διώξανε.

Επίσης συμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ Καλογρίτσας δάνεισε χρήματα για την εφημερίδα Ντοκουμέντο και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την χρηματοδότηση είχε πάλι ο Νίκος Παππας.

Καλογρίτσας: Λέει πως πήγαν να βγάλουν την « πρώτη» πριν την ντοκουμέντο. Δεν προχώρησε αυτό το εγχείρημα. Τελικά πήγαν σε άλλη λύση. Μετά μου λέει ο Νικος «πρέπει να βγει αμέσως εφημερίδα. Τώρα, τώρα, τώρα». Μετά μου λέει πως πρέπει να βγει με τον Βαξεβάνη. Δεν τον ήξερα. Τον είχα δει σε μια βάπτιση.

Μου είπαν πως «αφού δεν υπάρχει το όνομα σου στην τηλεόραση να μπεις». Μπήκα τελικά. Για το ντοκουμέντο δάνεισα χρήματα. Το χρηματοδότησα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου που αποφάσισαν. Το λογιστήριο έχει αποδείξεις για 2,9 εκατ ευρώ. Όπως όλοι ξέρετε όμως για τέτοια εγχειρήματα υπάρχουν και κάποια χρήματα «απ εξω». Το λογιστήριο τα έχει όλα αυτά. Επιβεβαιώνω πως έδωσα 3 εκατ δανεικά.

Πλευρης: σας ζήτησε ο κύριος Παππας να φύγετε από το ντοκουμέντο;

Καλογριτσας: ναι. Μου ζητησε η ομάδα να φύγω. Θα διαβάσω κι άλλο sms με Παππά. Μα ρωτάει στις 19 Γενάρη 2017. «Τι έγινε με εφημερίδα»; «Νικο μου όλα καλά». Παππας: «περί κλεισίματος ακουω. ΠΡΟΣΕΞΕ»! «Νοικοκύρεμα. Όχι κλείσιμο» απαντώ. «Με το ΠΡΟΣΕΞΕ τι εννοείς»; Για τη ντοκουμέντο υπογράψαμε χαρτιά. Το χρηματοδοτησα. Έχω τιμολόγια.

Πλευρης: έχετε δώσει αφανή χρήματα;

Καλογριτσας: προφανώς δίναμε

Πλευρης: πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο κύριος Παππας ή ο κύριος Βαξεβάνης;

Καλογριτσας: ο Παππας. Για τις χρηματοδοτήσεις. Έλεγε ο Βαξεβάνης χρειάζομαι αυτά κι ο Παππας ενεργούσε. Μόνο από τον Παππά έπαιρνα εντολές. Σιγά μην έπαιρνα από τον Βαξεβάνη. Ο Παππας ήταν από πίσω.

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣΠΑΠΠΑΣSMSΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα