Νέο «καρφί» Ανδρουλάκη κατά Λοβέρβου: «Έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν»

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, μετά την συνέντευξη του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το βράδυ της Τρίτης.

«Το άτομο που το είπε αυτό, έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν. Όλοι λειτουργούμε με κανόνες και με βάση την προοπτική της παράταξης», απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ερώτημα για την πρόσφατη δήλωση

του Ανδ΄ρεα Λοβέρδου πως «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται. Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε πως θα προτείνει άλλο πολιτικό πρόσωπο για πρωθυπουργό σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, επιμένοντας στη γραμμή «όχι Μητσοτάκης ή Τσίπρας για πρωθυπουργός».

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», είχε απαντήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Λίγη ώρα μετά, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ανταπαντούσαν σε αυστηρό τόνο οτι «είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Δευτέρας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» και συμπλήρωσε πως «δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα».

Σε αυτή τη νέα όξυνση, «ουδέν σχόλιο» απάντησαν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Να βάλει τέλος στις εντάσεις θέλει ο Λοβέρδος

«Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι όσα είχαν να ειπωθούν, ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα», σχολίασε το πρωί της Τρίτη ο Ανδρέας Λοβέρδος, θέλοντας να «λήξει» τις εσωκομματικές εντάσεις. Λίγες ώρες μετά, όμως, ήρθε το νέο «καρφί» από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

#ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΛΟΒΕΡΔΟΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Ανδρουλάκη, Λοβέρβου, Έχει,neo, androulaki, lovervou, echei