Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Δεν αποκλείει εγκληματική ενέργεια ο Πάνος Σόμπολος (βίντεο)

Μιλώντας για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, ο άλλοτε αστυνομικός ρεπόρτερ, Πάνος Σόμπολος δεν απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, ο Πάνος Σόμπολος, άλλοτε κορυφαίος αστυνομικός ρεπόρτερ, δεν απέκλεισε την περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας

και σημείωσε πως αν αποδειχθεί τέτοιο «Θα είναι το έγκλημα του αιώνα και θα μείνει στην ιστορία των αστυνομικών χρονικών»

«Πολλοί με ρωτούν για αυτή την υπόθεση ‘τι πιστεύεις’ και ‘τι μπορεί να έχει γίνει’; Εγώ απαντώ. Δεν μπορώ να αποκλείσω καμία εκδοχή. (…) Ούτε όμως και την εγκληματική ενέργεια μπορείς να αποκλείσεις. Σε καμία περίπτωση. Πολλοί με ρωτάνε αν το έκανε συγγενικό πρόσωπο. Απαντώ:Δεν αποκλείω τίποτα. Γιατί; Γιατί τα έχω δει όλα στα δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα που έχω καλύψει στη δημοσιογραφική μου πορεία. Αν αποδειχθεί τελικά ότι έχουμε εγκληματική ενέργεια οπωσδήποτε θα είναι το έγκλημα του αιώνα και θα μείνει στην ιστορία των αστυνομικών χρονικών» τόνισε ο Πάνος Σόμπολος μιλώντας για την υπόθεση στο Open.

Γρηγόρης Λέων: Δυστυχώς υπάρχει μια κατεύθυνση συγκεκριμένη

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σημείωσε: «Κατ’ αρχάς το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως βλέπετε έχουν δημοσιευτεί οι εκθέσεις των δύο πρώτων παιδιών και μάλιστα κάποιοι εκ των πραγματογνώμων έχουν εκφράσει δημόσια την άποψή τους και νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι από τις δύο πρώτες εκθέσεις ότι υπάρχει περιθώριο επαναξιολόγησης.

Σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η τρίτη διαδικασία, δηλαδή της διαδικασίας που γίνεται στο τρίτο παιδί για να έχουμε τουλάχιστον μία έναρξη μίας διαδικασίας όμως απ’ ό,τι είδαμε με τους συναδέλφους βλέπουμε ότι ουσιαστικά από αυτά που έχουν δημοσιευτεί πρέπει να υπάρξει μία επαναξιολόγηση και της πρώτης και της δεύτερης έκθεσης.

Πράγματι, θα σας έλεγα ότι φαίνεται ότι τα ευρήματα έχουν καταγραφεί σωστά και μάλιστα για να γίνω πιο συγκεκριμένος στην πρώτη έκθεση φαίνεται ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή, εξαιρετική θα έλεγα παθολογοανατομική εξέταση, δηλαδή όταν πήγαμε στο μικροσκόπιο είδαμε τα σωστά ευρήματα στη συνέχεια όμως ο ιατροδικαστής προφανώς έχει την ευθύνη να αξιολογήσει όλο το υλικό και να ορίσει την αιτία θανάτου και το μηχανισμό. Εκεί πιθανά χρειάζεται μία επαναξιολόγηση γιατί υπάρχει μία πληθώρα ευρημάτων και δυστυχώς υπάρχει μία κατεύθυνση συγκεκριμένη ενώ στα πλαίσια της διάγνωσης υπάρχουν και άλλα ζητήματα».

Με την επιτήρηση της Αστυνομίας το μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Εν τω μεταξύ τελέστηκε σήμερα, Κυριακή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου το μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας που έχασαν τη ζωή τους τα προηγούμενα χρόνια. Εκεί παρευρέθη αρκετός κόσμος για να συλλυπηθεί τους γονείς.

Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε υπό την επιτήρηση της Αστυνομίας. Οι γονείς των τριών κοριτσιών παρέμειναν καθόλη τη διάρκεια της τελετής σιωπηλοί και εμφανώς καταβεβλημένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα