Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις από την συζοκτόνο του Χαλανδρίου: «Ήταν νεκρός αλλά κοιμόμουν δίπλα του - Του μαγείρευα και του μιλούσα επί 10 μέρες»

Συγκλονίζουν τα όσα δηλώνει η 56χρονη Γερμανίδα που κατηγορείται για τη δολοφονία του Έλληνα συντρόφου της, και έμενε με το άψυχο κορμί του επί δέκα ημέρες σε σπίτι στο Χαλάνδρι

Ο άτυχος 64χρονος μεσίτης είχε βρεθεί νεκρός σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι στις 21 Φεβρουαρίου ενώ η 56χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι και οδηγήθηκε στην ασφάλεια.

Οπως είχε παραδεχθεί η ίδια είχε ρίξει ηρεμιστικά χάπια στον σύζυγό της προκειμένου να τον ηρεμήσει για την φώναζε ενώ όπως δήλωσε δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει.

Μιλώντας στο protothema

η 56χρονη γυναίκα είπε: «Εκείνη την ημέρα ο Γιάννης δεν σηκώθηκε καθόλου από το κρεβάτι. Εγώ κοιμήθηκα λίγες ώρες στο σαλόνι και λίγες στο κρεβάτι μαζί με το Γιάννη.

Όταν ξύπνησα στις 19 Δεκεμβρίου το πρωί επειδή είχα ανησυχήσει πολύ από την κατάσταση του Γιάννη, πήγα τον ψηλάφησα και κατάλαβα ότι ήταν κανονικά νεκρός. Δεν είχε παλμούς δεν ακουγόταν η καρδιά του και φαινόταν στο προσωπό του ότι ήταν νεκρός. Εμένα με έπιασε πανικός, δεν ήξερα τι να κάνω. Άρχισα να του μιλάω και δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα καταλάβει ότι πέθανε αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε τις επόμενες δέκα ημέρες ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του γιατί ένιωθα ότι ήταν ακόμη κοντά μου. Αυτές τις δέκα ημέρες που σας λέω, ζούσα σα να ήταν μαζί του. Πήγαινα σούπερ μάρκετ του μιλούσα μαγείρευα και για τους δυο μας. Εμένα με ανησυχούσε μην έρθει και τον ψάξει κανένας.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο θάνατος του μεσίτη ήταν ασφυκτικός αλλά αυτό θα αποδειχθεί από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η 56χρονη αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης. Δείτε επίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα