Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό 19χρονης στη Ρόδο: «Αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις»

Οι νέες πληροφορίες σχετικά με τον 19χρονο Αλβανό που είχε βιάσει την Ελένη Τοπαλούδη, έχουν «ανάψει» και πάλι «φωτιές» στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονη φίλο του Ρομά, είχαν βιάσει και άλλη μία κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που έπεσε θύμα των δύο ανδρών μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να ανοίξουν στόματα».

Παράλληλα επισήμανε πως η κόρη του τού είπε τα εξής: «Μπαμπά αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά από το συμβάν είχαν ξανάρθει».

Συμπλήρωσε, δε, πως «Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι "αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις"», ενώ έκανε έκκληση πως «εάν υπάρχουν μάρτυρες σε εκείνη την περιοχή που ξέρει κάτι, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική Αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα