Φρίκη με παγκόσμιο κύκλωμα που βασάνιζε live μαϊμουδάκια: «Θες βασανιστήριο με σφυρί; Θέλεις με πένσα;»

«Η Μίνι είναι ενός ετους. Την έχω 7 ημέρες και έχει καταφέρει να επιβιώσει 2 φορές. Της χτυπάω το κεφάλι στον τοίχο, γεμίζει το στόμα της αίμα αλλά ζει.. είναι τοσο cool!» λέει ένας εκ των βασανιστών ομολογώντας με απίστευτο κυνισμό την αρρωστημένη δράση του.

Ένα απόλυτα σοκαριστικό ρεπορτάζ δημοσίευσε το BBC - έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο μυστικών ερευνών - αποκαλύπτοντας τη δράση ενός παγκόσμιου δικτύου που

βασάνιζε επι πληρωμή μαϊμουδάκια και μετέδιδε τα βασανιστήρια ζωντανά στο διαδίκτυο.

Εκατοντάδες «πελάτες» του κυκλώματος εντοπίστηκαν από την Παγκόσμια Υπηρεσία για την Προστασία των Ζώων, στις ΗΠΑ,το Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλα μέρη του κόσμου. Οι άνθρωποι αυτοί πλήρωναν Ινδονήσιους για να βασανίζουν και να σκοτώνουν μωρά μακάκους, ενώ βιντεοσκοπούσαν τις απάνθρωπες πράξεις τους.

Το κύκλωμα των σαδιστών αρχικά μετέδιδε τα βίντεο στο YouTube, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε σε ιδιωτικές ομάδες στην εφαρμογή στο Telegram

Περιγραφές και διάλογοι που σφίγγουν το στομάχι

Σε βίντεο που τράβηξε κρυφά ο ρεπόρτερ του BBC, ένας Ινδονήσιος – ο Ajis Rasajana - γελάει καθώς περιγράφει πώς βασανίζει τα μικρά πιθηκάκια, μπροστά σε ένα κλουβί με δύο μωρά μακάκους.

«Η Μίνι είναι ενός ετους. Την έχω 7 ημέρες και έχει καταφέρει να επιβιώσει 2 φορές. Της χτυπάω το κεφάλι στον τοίχο, γεμίζει το στόμα της αίμα αλλά ζει.. είναι τοσο cool!» λέει.

Ο Mike McCartney, βασικός διανομέας βίντεο στις ΗΠΑ, γνωστός ως «The Torture King», συμφώνησε να μιλήσει στο BBC και περιέγραψε τη στιγμή που εντάχθηκε στην πρώτη του ομάδα βασανιστηρίων πιθήκων στο Telegram.

«Έκαναν μια δημοσκόπηση που ρωτούσαν: Θες βασανιστήριο με σφυρί; Θέλεις με πένσα; Θέλεις με ένα κατσαβίδι; Το βίντεο που προέκυψε ήταν το πιο γκροτέσκο πράγμα που έχω δει ποτέ», είπε ο McCartney.

Το BBC εντόπισε επίσης δύο άλλους βασικούς υπόπτους που διερευνώνται τώρα από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS): Τη 40χρονη Stacey Storey, από την Αλαμπάμα που ήταν γνωστή στην κοινότητα ως η «Σαδίστρια» και ένα ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, γνωστό ως «Κύριος Πίθηκος» (Mr Ape) και του οποίου το πραγματικό όνομα δεν αποκαλύπτεται για λόγους ασφαλείας.

Ο «Mr Ape» ομολόγησε σε συνέντευξή του στο BBC ότι ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων πιθήκων και για τα βασανιστήρια πολλών ακόμη. Ο ίδιος είχε γυρίσει «εξαιρετικά βάναυσα» βίντεο και θυμάται το πρόσωπο κάθε μωρού μακάκου που βασάνισε, όπως ειπε.

#ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ #ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ #ΚΥΚΛΩΜΑ #ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ #ΗΠΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Θες, Θέλεις,friki, thes, theleis