Νέα στοιχεία για την Novartis - Έγγραφο Φρουζή «κλείνει το μάτι» στην κυβέρνηση Σαμαρά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» αποκαλύπτει την προνομιακή σχέση που φαίνεται να έχει η Novartis με την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου όπως αποτυπώνεται σε έγγραφο με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Φρουζή.

Σε κείμενό του ο κ. Φρουζής κάνει ειδική μνεία στο γεγονός ότι παραμένει η Novartis

η αγαπημένη εταιρία της ελληνικής κυβέρνησης. Το κείμενο είναι γραμμένο στα αγγλικά και επί λέξει αναφέρει Remain the preferred partner of GoG σ.σ Government of Greece.

To σχετικό έγγραφο περιλαμβάνεται στα 165 αρχεία που διαβίβασε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή.

Από την ίδια ετήσια αναφορά προκύπτει επίσης ο διακαής πόθος της Novartis να έχει υπό τον έλεγχο της τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και σε πεδία πέραν της φαρμακευπκης αγοράς.

Παράλληλα, δημοσιογράφοι του οικονομικού του επιχειρηματικού και του πολιτικού ρεπορτάζ αντιμετωπίζονται από την εταιρία ως μοχλοί για να πετύχει η Novartis τις επιδιώξεις (Leverage Media power by expanding our influence beyond HC Health Care financial political business journalists are key for promoting our key messages).

Keywords
Τυχαία Θέματα