Νέα σκληροτράχηλα smartphones που δεν είναι απλώς ανθεκτικά στο νερό, από την Cat®

Μόλις τον Ιούλιο η TCCM έφερε και στην ελληνική αγορά το Cat S42, ένα προσιτό κινητό για επαγγελματίες. Πρόκειται για ένα προσεκτικά σχεδιασμένο, οικονομικό και σκληροτράχηλο κινητό με προσθήκες λογισμικού που το καθιστούν ανταγωνιστικό με τα συμβατικά τηλέφωνα.

Όπως όλα τα κινητά Cat, έχει υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες σύμφωνα με τα πρότυπα στιβαρότητας των τηλεφώνων Cat και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα πρότυπα

IP68 και MIL SPEC 810H αποδεικνύουν ότι το Cat S42 είναι πολύτιμος βοηθός για μηχανικούς, αγρότες, ψαράδες, αρχιτέκτονες, εργαζόμενους σε νοσοκομεία, εργοτάξια, βιομηχανικές μονάδες κ.α. Με το αντιολισθητικό, ανθεκτικό του περίβλημα υποβλήθηκε σε δοκιμές πτώσης σε κάθε πλευρά και γωνία του, και μάλιστα επανειλημμένα. Έχει δυνατό ήχο, που λειτουργεί ως πολύτιμος υποστηρικτής σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει ακόμα και τις 2 ημέρες γενικής χρήσης (4200 mAh).

Διαθέτει δυνατότητα καλύτερης συνδεσιμότητας, καλύτερη κάμερα, περισσότερη μνήμη, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, οθόνη εξαιρετικής φωτεινότητας, δυνατότητα ανάγνωσης ακόμη και σε έντονες ηλιακές συνθήκες, οθόνη αφής Corning® Gorilla® Glass 5, με ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές και δυνατότητα λειτουργίας με γάντια.

Μόλις λίγες μέρες πριν εντυπωσιαστήκαμε με την προσθήκη του δυνατού και Enterprise Ready Cat S62 Pro. To Cat S62Pro εμφανίζεται στον κατάλογο Android Enterprise Recommended της Google και υποστηρίζει τα χαρακτηριστικά Android Enterprise, συμπεριλαμβανομένης της Εγγραφής με μηδενική αφή [Zero-touch enrolment], ενώ έχει υποβληθεί σε πλήθος δοκιμών με κορυφαίες λύσεις EMM.

Δίνει τη δυνατότητα θερμικών απεικονίσεων επαγγελματικού επιπέδου με την δύναμη του αισθητήρα FLIR Lepton 3.5, με 400% αύξηση του αριθμού των θερμικών πίξελ! Το Cat S62 Pro «φοράει» την καλύτερη ενσωματωμένη θερμική κάμερα που είναι διαθέσιμη σε smartphone και μπορεί να γίνει σύμμαχος all-in-one για υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ερευνητές ακόμα και για την αστυνομία.

Δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης θερμοκρασιών σε εύρος -20 ºC έως +400 ºC και προσθέτει ειδοποιήσεις που θα σας ενημερώνουν όταν κάτι βρίσκεται εντός του εύρους που έχετε ορίσει.

Αυτό έχει τεράστια χρησιμότητα όταν κανείς παρακολουθεί μηχανήματα ή όταν θέλει να ελέγχει πιθανότητα υδρορροής κτλ

Μαζί με την καλύτερη ενσωματωμένη θερμική κάμερα σε smartphone, το Cat S62 Pro διαθέτει 128 GB ROM, επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD™ έως και 256 GB, οθόνη 5,7"" FHD+ 18:9 -προστατευμένη από γυαλί Gorilla Glass 6- και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, έως και δύο ημέρες γενικής χρήσης, IP68 και Mil-Spec 810.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

{https://youtu.be/dMJIpTC_1h8}

Κινητά Cat και Covid-19

Τα κινητά της Cat καθαρίζονται εύκολα με νερό και σαπούνι χωρίς να είναι απαραίτητες οι πρόσθετες προστατευτικές θήκες που παγιδεύουν και συσσωρεύουν μικροοργανισμούς. Μια ουσιώδης λεπτομέρεια υγιεινής για αυτούς που πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Όπως σημειώνει ο Θωμάς Αυλωνίτης, Country Manager της TCCM: «Τόσο η κατασκευάστρια Bullitt όσο και εμείς στην TCCM έχουμε ως στρατηγική κατεύθυνση τη δημιουργία κινητών για να καλυφθούν οι ανάγκες των εργαζομένων σε πιο δύσκολα επαγγέλματα. Αυξάνουμε διαρκώς την αντοχή και την ανθεκτικότητα των νέων προϊόντων. Οι 2 νέες συσκευές αλλά και αυτές που έρχονται δε θα είναι απλώς ανθεκτικές στο νερό αλλά θα μπορούν να πλυθούν με νερό, σαπούνι και οινόπνευμα, διευκολύνοντας έτσι την υγιεινή και την ασφάλεια εκατομμυρίων εργαζομένων στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα