Νέα προκήρυξη για προσλήψεις στα γραφεία του ΑΣΕΠ - Τι έχετε να περιμένετε εντός Οκτωβρίου

Εντός του μηνός Οκτωβρίου το ΑΣΕΠ θα στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσιεύση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως νέα προκήρυξη για προσλήψεις στην ΗΔΙΚΑ, το ΕΒΕΑ και τον Συνήγορο του Καταναλωτή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News η προκήρυξη έχει φτάσει

στα γραφεία του ΑΣΕΠ και είναι έτοιμη να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση σε ΦΕΚ.

Οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού θα αφορούν 17 θέσεις οι οποίες θα κατανέμονται ως εξής:

7 θέσεις ΠΕ στην ΗΔΙΚΑ

8 θέσεις ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ στο ΕΒΕΑ και 2 θέσεις ΠΕ στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Παράλληλα νέες προκηρύξεις για προσλήψεις θα εκδοθούν για θέσεις στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης αλλά και μία προκήρυξη ειδικού επιστημονικού προσωπικού και 27 θέσεις για τον «Δημόκριτο».

Να υπενθυμίσουμε ότι άμεσα θα εκδοθεί και η μεγάλη προκήρυξη του ΟΑΣΑ με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ για πάνω από 600 προσλήψεις οδηγών και τεχνιτών.

Παράλληλα η ανεξάρτητη Αρχή έχει σχεδόν έτοιμα τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2019 για τις θέσεις Τ.Ε ενώ μαζί θα αναρτηθούν και τα προσωρινά αποτελέσματα της ίδιας προκήρυξης για τις θέσεις Π.Ε ενώ μέσα στον δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη θα εκδοθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη υπ΄αριθμόν 6κ/2019 για τις προσλήψεις στην ΑΑΔΕ.

Τέλος συνεχίζει ο έλεγχος των ενστάσεων για τις δύο μεγάλες προκηρύξεις που αφορούσαν τις προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας, 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα