Νέα καταγγελία για μαϊμού εμβολιασμό υγειονομικού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ζητεί την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση εφόσον οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς.

Μια νέα καταγγελία για «μαϊμού» εμβολιασμό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, στο εμβολιαστικό κέντρο

του νοσοκομείου Μεσολογγίου ανακάλυψαν ότι υπάλληλος του νοσοκομείου δηλώθηκε στο πληροφοριακό σύστημα ως εμβολιασμένος, ενώ δεν είχε κάνει τη δεύτερη δόση.

Είναι το δεύτερο περιστατικό εικονικού εμβολιασμού, καθώς πριν από δυο εβδομάδες ειδικευόμενος γιατρός στο Ασκληπιείο Βούλας καταγγέλθηκε ότι καταχώρισε ως εμβολιασμένους πέντε άτομα, χωρίς να τους χορηγήσει το εμβόλιο.

«Τι σκαρφίζεται ο άνθρωπος για να αποφύγει ένα δώρο ζωής το εμβόλιο. Το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου κατήγγειλε στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι την περασμένη Πέμπτη ανακάλυψαν ότι δηλώθηκε υπάλληλος παραιατρικών επαγγελμάτων του νοσοκομείου στο πληροφοριακό σύστημα ότι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, χωρίς να έχει περάσει από το εμβολιαστικό κέντρο και χωρίς να εμφανίζεται ο εμβολιασμός στις δόσεις νέου που χορηγήθηκαν. Πρόκειται για μαϊμού εμβολιασμό εάν αποδειχθούν τα καταγγελόμενα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο κ. Γιαννάκος επιπλέον επισημάνει ότι δημιουργούνται ερωτηματικά εάν η εν λόγω συνάδελφος έκανε και την πρώτη δόση, και ταυτόχρονα συγχαίρει τους συναδέλφους για την αποκάλυψη.

«Η συνάδελφος με τον μαϊμού εμβολιασμό και συνεργοί συνάδελφοι εάν αποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πολύ σωστά η διοίκηση διέταξε ΕΔΕ και έστειλε την υπόθεση στην Εισαγγελεία που διεξάγει έρευνα», καταλήγει ο κ. Γιάννακος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολογγίου,mesolongiou