Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη και Τσιτσιπά, η συνύπαρξη τους μέσα στο γήπεδο (βίντεο)

Με το δεξί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου πέτυχαν μεγάλη και εύκολη νίκη.

Έχοντας αποκλειστεί και οι δύο στον 3ο γύρο του μονού των Ολυμπιακών Αγώνων, Στέφανος Τσιτσιπάς (παρά τον τραυματισμό του) και Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία

τους στο μεικτό διπλό.

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι και τον Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ, καθώς επικράτησαν με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και πήραν έτσι την πρόκριση για το β’ γύρο του διπλού μεικτού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι ελπίδες για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο τένις έμειναν ζωντανές μετά την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στους 8 του μεικτού διπλού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα, παρόλο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ολοκληρώσει τον δικό του αγώνα λίγο πριν τις 10:00 και μετά από δυο ώρες έπρεπε να ξαναμπει στο γήπεδο για το διπλό, τόσο αυτός όσο και η Μαρία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κυρίως έδειχναν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή από την συνύπαρξη τους.

Κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει μία πολύ ωραία εικόνα και μία άνετη πρόκριση.

Στο νέο ματς θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο από την Αυστραλία, Άσλεϊ Μπάρτι/Τζον Πιρς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνετη, Σάκκαρη, Τσιτσιπά,aneti, sakkari, tsitsipa