Νέα Ιωνία: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που το είχε εγκαταλείψει σε είσοδο πολυκατοικίας

Εντοπίστηκε η μητέρα του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο χθες, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία σύμφωνα με το Star. Η 19χρονη Ελληνίδα προσήχθη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η 19χρονη γυναίκα, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να φιλάει το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη Νέα

Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 19χρονη μένει με την γιαγιά της κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας τις κινήσεις της μητέρας, που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ομολόγησε την πράξη της. Η 19χρονη αρχικά προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι τα κλάματά του ξεσήκωσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Ο Παναγιώτης Μαδούρος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γύρω στις τέσσερις το πρωί άκουσε το κλάμα του και κατέβηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία. «Λέω θα ντυθώ και τα κατέβω, βλέπω το καρότσι και το βρέφος μέσα να κλαίει. Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα