Νέα Φιλαδέλφεια: Παρασκευή έως Κυριακή οι απολογίες των 105 κατηγορουμένων

Σε ομάδες των 10- 12 ατόμων ανά ανακριτή, θα απολογηθούν οι 105 κατηγορούμενοι για τη φονική συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι απολογίες ξεκινούν την Παρασκευή το μεσημέρι και ολοκληρώνονται την Κυριακή. Ο κάθε ένας από τους τρεις ανακριτές, έχει αναλάβει 35- 40 κατηγορούμενους και από αυτούς θα λαμβάνει απολογίες από περίπου 10-12 άτομα την ημέρα, επί τρεις ημέρες. Στόχος να ολοκληρωθεί η διαδικασία της λήψης των απολογιών έως την Κυριακή,

οπότε και εκπνέει το πενθήμερο που προβλέπει η νομοθεσία.

Η διαδικασία ενώπιον των δικαστικών αρχών ήταν μαραθώνια και εξαντλητική. Οι 104 κατηγορούμενοι (ο ένας νοσηλεύεται στον Ερυθρό), οδηγήθηκαν στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Καθοριστικοί παράγοντες στη μεγαλύτερη καθυστέρηση ολοκλήρωσης των αναγκαίων διαδικασιών, ήταν ο διορισμός ακόμη δυο επίκουρων ανακριτών που θα συνδράμουν το δύσκολο έργο της 25ης τακτικής ανακρίτριας, αλλά και η έκδοση διάταξης από την πλευρά της δικαστικής λειτουργού, ώστε να ληφθεί δείγμα dna από όλους τους κατηγορούμενους, ώστε να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το έργο της ταυτοποίησης των δραστών της θανατηφόρας επίθεσης στον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

#ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ #ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ #ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Παρασκευή, Κυριακή, 105,filadelfeia, paraskevi, kyriaki, 105