Νέα Φιλαδέλφεια: Ανατριχιαστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη, καταρρέει αιμόφυρτος - Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο

Ανατριχιαστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη, λίγο πριν σωριαστεί στο έδαφος έχοντας χάσει σχεδόν όλο το αίμα του από το φονικό χτύπημα με το μαχαίρι στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Ανατριχιαστικές είναι οι φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου όταν ο 29χρονος Μιχάλης Κουτσουρής έχασε την ζωή του από το δολοφονικό χτύπημα που δέχθηκε από φανατικούς οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ντοκουμέντα που

εξασφάλισε το dnews.gr, ο 29χρονος Μιχάλης είναι αιμόφυρτος και φαίνεται να έχει φτάσει στο περίπτερο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ένας άγνωστος άνδρας να προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο.

Ο 29χρονος έχει χάσει τόσο αίμα που πλέον είναι αδύνατον να κρατήσει την ισορροπία του. Στην επόμενη φωτογραφία ο Μιχάλης είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και φαίνεται κόσμος που προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» και εξετάζουν καρέ - καρέ τις εικόνες από τα παρακάτω βίντεο στα οποία φαίνεται να έχει καταγραφεί η στιγμή που ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ δέχεται τη φονική μαχαιριά. Σύμφωνα με το βίντεο – ντοκουμέντο, στις 23:08 ήταν η ώρα θανάτου του Μιχάλη:

{https://www.youtube.com/watch?v=0obI1dPgb6w&t=3s}

{https://www.youtube.com/watch?v=v6QPGxU2btc}

Τι «έδειξε» η ιατροδικαστική

Με μία μαχαιριά δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Περισσότερες πληροφορίες στο «φως» για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν έξω από την Opap Arena το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, στον πήχη το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό, παρά τις αρχικές αναφορές για πολλαπλές μαχαιριές.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ. Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμορραγία.

#ΜΙΧΑΛΗΣ_ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΟΠΑΔΟΣ #ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΑΕΚ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Ανατριχιαστικές, Μιχάλη, - Φωτογραφίες,filadelfeia, anatrichiastikes, michali, - fotografies