Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Λιγνάδη, η κατάθεση γνωστού τραγουδιστή για τον σκηνοθέτη

Νέα μαρτυρία περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική τέχνη, παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στην Εισαγγελία και ζήτησε να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής δεν ανήκει στα θύματα, αλλά υποστήριξε πως γνωρίζει τον σκηνοθέτη και γι’ αυτό ξέρει στοιχεία για την προσωπικότητα του κατηγορούμενου. Ο τραγουδιστής εξετάστηκε ως μάρτυρας και φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση

που αποδίδεται στον κατηγορούμενο.

Η δικογραφία βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στα χέρια της 19ης τακτικής ανακρίτριας που καλείται να χειριστεί την πολύ λεπτή υπόθεση, μιας και αφορά αδικήματα σεξουαλικής βίας σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, θεωρείται πιθανό να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες από θύματα που θα ενσωματωθούν στην έρευνα και οι μάρτυρες θα εξεταστούν από την ίδια ανακρίτρια.

Εάν κάποιος προβεί σε μήνυση, τότε το περιεχόμενό της θα εξεταστεί αρχικά από την Εισαγγελία και στη συνέχεια εφόσον ασκηθεί δίωξη, θα διαβιβάζεται στην ανακρίτρια.

Και δεύτερος ηθοποιός θα καταθέσει στη ΓΑΔΑ 

Ο ηθοποιός, το όνομα του οποίου κατανομάστηκε και στην πρώτη καταγγελία του Ν.Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται πως θα κληθεί να καταθέσει για ξεχωριστή υπόθεση βιασμού σε βάρος του Δημήτρη Άνθη.

Ο εισαγγελέας απέστειλε παραγγελία στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ώστε να διερευνηθούν οι καταγγελίες του Δημήτρη Άνθη, για όσα υποστηρίζει πως έλαβαν χώρα στο σπίτι του εν λόγω ηθοποιού πριν από 15 χρόνια.

Η δικογραφία αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην εισαγγελία καθώς η προανάκριση βαίνει προς ολοκλήρωση, ενώ στη συνέχεια, η εισαγγελία σταθμίζοντας το αποδεικτικό υλικό που θα έχει συγκεντρώσει και θα λάβει τις αποφάσεις της.

Ο άνδρας που σήμερα δεν ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής, κατήγγειλε πως βιάστηκε από άλλον ηθοποιό, μαθητή και συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη, σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα