Ναυάγιο στην Πύλο: Επικοινωνία Ερντογάν με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν για τα θύματα της τραγωδίας

Σήμερα Τρίτη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαμπάζ Σαρίφ, με θέμα το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Σήμερα (20/06), ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν, Σαμπάζ Σαρίφ, με θέμα το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Συγκεκριμένα, ο Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, για τους Πακιστανούς που «έχασαν» τη ζωή τους και εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη

για το τραγικό περιστατικό, τόνισε ότι συμμερίζεται το πένθος του πακιστανικού λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας. {https://twitter.com/trpresidency/status/1671086241578614786?s=20}

«Ο πρόεδρος Ερντογάν μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Shehbaz Sharif του Πακιστάν.

Ο πρόεδρος Ερντογάν μετέφερε τα συλλυπητήριά του για τους Πακιστανούς που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο του σκάφους μεταναστών στα ανοικτά της Ελλάδας.

Εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για το θλιβερό περιστατικό, ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι συμμερίζεται τη θλίψη του πακιστανικού λαού», αναφέρει το επίσημο tweet της τουρκικής προεδρίας.

#ΝΑΥΑΓΙΟ #ΠΥΛΟΣ #ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΠΑΚΙΣΤΑΝ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα