Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και θα τις χάσετε

Κόβει κάθε κουβέντα εκλογών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε για την ακρίβεια από το βήμα της Βουλής.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «Σε τέτοιες ώρες δεν μπορούν να ακούγονται φωνές για εκλογές, πολύ περισσότερο όταν ακούγονται από ένα κόμμα που έταξε τα πάντα στους πάντες».

Απευθυνόμενος στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξη Τσίπρα συνέχισε λέγοντας πως: «Αφήστε κατά μέρος οι εκλογές. Αυτές θα γίνουν όπως ορίζει το Σύνταγμα στο τέλος της τετραετίας. Μη ζητάτε εκλογές γιατί ξέρετε ότι δεν θα γίνουν τώρα και όποτε θα γίνουν θα τις

Ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν με τον υφιστάμενο εκλογικό νόμο στο τέλος της τετραετίας.

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα πολιτική σταθερότητα, δεν χρειάζεται πειραματισμούς, δεν χρειάζεται εφήμερες συμμαχίες που δεν θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτή τη στρατηγική υπηρετεί ο εκλογικός νόμος τον οποίο έχουμε φέρει. Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι μεν κυβέρνηση ενός κόμματος στα χαρτιά, έχει όμως ενσωματώσει δυνάμεις και στελέχη πολύ ευρύτερα των παραδοσιακών ορίων της ΝΔ και με αυτή την συμπεριληπτική πολιτική θα πορευτούμε και εφόσον ο ελληνικός λαός μας δώσει πάλι την εμπιστοσύνη του στις επόμενες εκλογές» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Τσίπρα, Εκλογές,mitsotakis, tsipra, ekloges