Μητσοτάκης με Νεοφύτου στο Μαξίμου για Κυπριακό, ευρωτουρκικές σχέσεις και εμβολιασμό

Με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συζήτηση αναφορικά με την επόμενη μέρα της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη, είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επιπλέον, οι κύριοι Μητσοτάκης

και Νεοφύτου ανέλυσαν διεξοδικά πτυχές των ευρωτουρκικών σχέσεων ενόψει και της Συνόδου Κορυφής του Ιουνίου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την Κύπρο γύρω από την πανδημία, με τον Πρωθυπουργό να τονίζει τη σημασία του εμβολιασμού και τη θετική ανταπόκριση των νέων πολιτών στη επιχείρηση «Ελευθερία», υπογραμμίζοντας πώς για σήμερα στη χώρα μας έχουν προγραμματιστεί περισσότεροι από 100.000 εμβολιασμοί.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης, μετά την επαναλειτουργία της εστίασης, είναι η ασφαλής λειτουργία των σχολείων την προσεχή Δευτέρα και η έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 15 Μαΐου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΝΕΟΦΥΤΟΥΚΥΠΡΙΑΚΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Νεοφύτου, Μαξίμου, Κυπριακό,mitsotakis, neofytou, maximou, kypriako