Μητσοτάκης για τον εμβολιασμό των τριαντάρηδων: Θωρακίζουμε και προστατεύουμε τους αγαπημένους μας

Προτροπή εμβολιασμού απηύθυνε στους τριαντάρηδες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Να εμβολιαστούν προέτρεψε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα τους τριαντάρηδες ο πρωθυπουργός. Αφορμή το άνοιγμα της πλατφόρμας για ραντεβού εμβολιασμού για τις ηλικίες από 30 ως 39 με τα αδιάθετα -στους μεγαλύτερους - εμβόλια της AstraZeneca.

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:«Από σήμερα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό οι συμπολίτες μας ετών

30-39! Θωρακιζόμαστε και προστατεύουμε τους αγαπημένους μας. Εμβολιαζόμαστε! https://emvolio.gov.gr» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης.

Από σήμερα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό οι συμπολίτες μας ετών 30-39! Θωρακιζόμαστε και προστατεύουμε τους αγαπημένους μας. Εμβολιαζόμαστε! https://emvolio.gov.gr/

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Τρίτη, 27 Απριλίου 2021



«Έριξαν» την πλατφόρμα οι τριαντάρηδες

Φαίνεται μάλιστα πως οι πολίτες ηλικίας 30 με 39 ετών δεν δίστασαν να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους, μπήκαν κατά χιλιάδες στην πλατφόρμα για να εμβολιαστούν και αυτή «κράσαρε» για λίγο με αποτέλεσμα κάποιοι να λάβουν μήνυμα ακύρωσης του ραντεβού τους.

Σύμφωνα πάντως με πηγές του υπουργείου Υγείας το ζήτημα αντιμετωπίστηκε στο 100% και όσοι έλαβαν μηνύματα ακύρωσης, θα δουν επαναπρογραμματισμένα τα ραντεβού τους.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα