«Ψήνεται» μάχη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Μπάρκα

Δημοσιεύματα από την Σκωτία αποκαλύπτουν την επικείμενη μάχη μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον δανεισμό ή και την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα ο οποίος δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του στη Σέλτικ.

Ο Βασίλης Μπάρκας φαίνεται πως δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της Σέλτικ για την αξία του, αφού παρά το μεγάλο ποσό που δαπάνησαν για την απόκτησή του από την ΑΕΚ

το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει μόλις 20 εμφανίσεις με τους Κέλτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκωτσέζικης DailyRecord, η Σέλτικ δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πρόταση για τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ, με την πρώτη ομάδα που ενδιαφέρεται να τον επαναπατρίσει να είναι η ΑΕΚ η οποία εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει σχετική πρόταση για τον δανεισμό του.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται βέβαια ότι στο «κόλπο» βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο στην Ένωση αισιοδοξούν ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, με την οποία αναδείχθηκε σε κορυφαίο επίπεδο.

«Ο Βασίλης Μπάρκας θα μπορούσε να φύγει από την… κόλαση του Parkhead και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με δανεισμό. Ο 26χρονος έχει περάσει μια εφιαλτική σεζόν στη Γλασκώβη, δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμπερντίν δεν βρέθηκε καν στον πάγκο. Ωστόσο, ο πρώην σύλλογός του, η ΑΕΚ θέλει να τον πάρει πίσω στην Αθήνα με δάνειο. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζουν ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στο κλαμπ στο οποίο αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια», αναφέρεται σχετικά στο ρεπορτάζ της DailyRecord.

Keywords
Τυχαία Θέματα