Μήνυση Καμμένου στον διευθυντή των ΝΕΩΝ - Πήγαν να τον συλλάβουν

Προσπάθεια σύλληψης του διευθυντή των ΝΕΩΝ Παναγιώτη Λάμψια έγινε μετά από μήνυση του υπουργού Αμυνας Πανου Καμμένου με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον κ. Λάμψια για την διαδικασία του αυτοφώρου αφού η μήνυση είχε κατατεθεί από τον Π. Καμμένο για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Είχε αποκαλύψεις για την υπόθεση της παραγγελίας πυρομαχικών από την

Σαουδική Αραβία με την εφημερίδα να δημοσιοποιεί ρεπορτάζ για την δράση «μεσάζοντα» και τον υπουργό να απαντά ότι δεν υπήρξε ούτε μεσάζοντας ούτε κάτι μεμπτό στην συμφωνία με την Αραβική χώρα.

Ο Π. Καμμένος είχε καταγγείλει ΤΑ ΝΕΑ για όσα γράφουν σχετικά με την υπόθεση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα, η μήνυση δεν κατατέθηκε στην Εισαγγελία.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, εγκαλεί τον Πάνο Καμμένο ότι επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Χαρακτηρίζει δε ως συνένοχο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών. Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα