Εικόνες χάους στην Ευελπίδων για τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Tο μεσημέρι μόλις έφτασε ο δολοφόνος της κοπέλας στην Ευελπίδων επικράτησε χάος με τους εξαγριωμένους συγγενείς να του επιτίθενται

Κατόπιν των νέων επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. αναβάθμισε τα μέτρα ασφάλειας του κατηγορούμενου. Στα δικαστήρια βρίσκονται τέσσερις κλούβες και περίπου 150 αστυνομικοί.

Στόχος της αστυνομίας είναι να φυγαδεύσει τον κατηγορούμενο και να μην υπάρξουν νέα επεισόδια με τους συγκεντρωμένους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταφορά του 58χρονου θα γίνει μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας

των δικαστηρίων, ώστε να μην υπάρχει πολύς κόσμος

Νωρίς το πρωί, τη στιγμή που οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να βάλουν γρήγορα τον 58χρονο στο γραφείο του ανακριτή, κάποιοι σκόνταψαν με αποτέλεσμα να πέσουν και να μπορέσουν οι συγγενείς του θύματος να επιτεθούν στον δράστη.
Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν αφού πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί είχε έναν και μόνο σκοπό. Να εκφράσει την οργή του για το αποτρόπαιο έγκλημα με μπουνιές κλωτσιές και εκσφενδονίζοντας μπουκάλια.

Η μητέρα της Δώρας, φώναζε «Αφήστε με να τον σκοτώσω. Είναι δολοφόνος. Σκότωσε το παιδί μου» ενώ και ο πατέρας της 32χρονης προσπάθησε να επιτεθεί στον δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα