Μίλτος Τεντόγλου: Απέφυγε χειραψία με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, η «εξήγηση» του ΣΕΓΑΣ

Ντόρο προκάλεσε η «ντρίπλα» του Μίλτου Τεντόγλου να αποφύγει χειραψία με τον αρχηγό της αποστολής της εθνικής ομάδας, γυρνώντας στο ξενοδοχείο μετά το θρίαμβο στον τελικό του μήκους. Ο ΣΕΓΑΣ «απαντά» για το... άδειασμα του Έλληνα πρωταθλητή στον παράγοντα της ομοσπονδίας.

Αποθεωτική υποδοχή περίμενε τον «παγκόσμιο» Μίλτο Τεντόγλου στο ξενοδοχείο που διαμένει η ελληνική αποστολή. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο Μίλτος Τεντόγλου γύρισε (μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι)

στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή στη Βουδαπέστη. Εκεί, μέλη της αποστολής τον περίμεναν για να τον συγχαρούν, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.

Όμως, υπήρξε και μια αμήχανη στιγμή. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, φαίνεται ο Α' ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και αρχηγός της αποστολής, Παναγιώτης Δημάκος, να περιμένει πρώτος τον Τεντόγλου για να τον συγχαρεί. Όταν φτάνει ο Έλληνας πρωταθλητής, ο παράγοντας του ΣΕΓΑΣ απλώνει το χέρι για να τον συγχαρεί αλλά ο Τεντόγλου τον αποφεύγει και σπεύδει να αγκαλιάσει συγγενικά του πρόσωπα.

Η ενέργεια αυτή του παγκόσμιου πρωταθλητή «έπαιξε» πολύ στα social media και εύλογα δημιούργησε ερωτήματα. Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε γι' αυτό αλλά και ο ΣΕΓΑΣ έδωσε τη δική του εξήγηση: Τον Γρεβενιώτη πρωταθλητή υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας τα μέλη της οικογένειας του και φυσικά της ελληνικής αποστολής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία.

«Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην Ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο», δήλωσαν τόσο ο Γιώργος Πομάσκι όσο και ο Μίλτος Τεντόγλου.

Τεντογλου μάλλον έχει μπιφ με τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ υπεύθυνο αποστολής, τον Δημακο ? pic.twitter.com/QtGkDgkxOH

— κομπλεξιKabouro (@Mikrokabouro) August 25, 2023

#ΜΙΛΤΟΣ_ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ #ΣΕΓΑΣ #ΑΠΟΣΤΟΛΗ #ΜΗΚΟΣ #ΣΤΙΒΟΣ #ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ_ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα