Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Φρίκαρα να με βλέπω, φέτος μου αρέσω περισσότερο» (βίντεο)

Από τις σπάνιες φορές που ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δίνει συνέντευξη ήταν αυτή στο «Καλύτερα δε γίνεται», με τη Ναταλία Γερμανού να τον επισκέπτεται στα γυρίσματα της σειράς του Alpha. «Έχω συνειδητοποιήσει την αγάπη του κόσμου και το συνειδητοποιώ με τις μαζικές συμπεριφορές κυρίως στα social. Ευτυχώς η επιτυχία ήρθε σταδιακά και αυτό ήταν πιο ωραίο και εύκολο για μένα», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Για 3 χρόνια ασχολήθηκα με το marketing αλλά το σταμάτησα για να πάω στη δραματική σχολή. Όταν έμπαινα σαν θεατής στο θέατρο

μου άρεσε η ησυχία πριν από την παράσταση, μετά έμπαινα στο έργο.

Δεν υπήρξε στιγμή που να πω δεν αντέχω άλλο. Το να δουλεύεις σε πολυεθνικές σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε όποιον άλλο τομέα. Έχω κάνει φίλους από το χώρο».

Ο ίδιος στον πρώτο του ρόλο στο «Μάλιστα σεφ» ήταν «άγουρος» και κάθε φορά που έβλεπε τον εαυτό του στην τηλεόραση άλλαζε κανάλι. «Φρίκαρα να με βλέπω. Δεν μου άρεσα. Άλλαζα κανάλι. Φέτος μου αρέσω περισσότερο».

Ο Μιχάλης λατρεύει τα ζώα και δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάποιο χτυπημένο και να μην το βοηθήσει.

«Πάντα είχα την τάση να φροντίζω. Ο άνθρωπος μπορεί να προστατευθεί μόνος του, το ζώο είναι εκτεθειμένο σε πολύ περισσότερους κινδύνους».

Το κοινό στοιχείο του χαρακτήρα του με αυτό του ρόλου είναι η εσωστρέφεια, ενώ αντίθετα με τον ρόλο τους ως «Μιχάλης Ζάχος», εκείνος δεν λειτουργεί σπασμωδικά και τα νεύρα τα ξεχνάει σε 5 λεπτά.

Όσο για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Είναι σοκαριστικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανατραπεί όλο το κακό και παλιό κατεστημένο».

Οι δύο σκηνές που τον δυσκόλεψαν ήταν αυτή με το ζεϊμπέκικο και εκείνη στο νεκροταφείο. Δεν κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις στα προσωπικά του, ενώ έχει νιώσει μίσος στα 13 του όταν του σκότωσαν τον πρώτο του σκύλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα