Μελόνι: Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου, μετά τη συμφωνία με την Αλβανία για το μεταναστευτικό

Επίθεση της Μελόνι στους δικαστές - «Απόφαση που μοιάζει με προπαγανδιστικό φυλλάδιο».

Η Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της, επειδή υπέγραψε το πρωτόκολλο συνεργασίας με την Αλβανία για το μεταναστευτικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε στη Rai η Ιταλίδα πρωθυπουργός, αυτή ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε απειλές για τη ζωή της.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρει απτά αποτελέσματα η συγκεκριμένη συνεργασία», τόνισε, αναφερόμενη στα δύο ιταλικά κλειστά κέντρα

για αιτούντες άσυλο, που δημιουργήθηκαν στη βόρεια Αλβανία.

«Αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τη συγκεκριμένη πορεία, θα δηλώσω ότι η Ιταλία, τελικά, δεν είναι ασφαλής χώρα. Όταν κάποιοι το ισχυρίζονται για το Μπανγκλαντές - μιλάμε για 180 εκατομμύρια ανθρώπους - είναι σαν να τους λέμε "ελάτε άνετα στην Ιταλία"», υποστήριξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ και συμπλήρωσε ότι κάποιοι έχουν στόχο να εμποδίσουν την καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης.

Η Τζόρτζια Μελόνι δεν παρέλειψε να επιτεθεί στους δικαστές της Μπολόνια, που αποφάσισαν να ζητήσουν από το δικαστήριο της ΕΕ να αποφανθεί για το νομοθετικό διάταγμα της ιταλικής κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά στο ποιες είναι οι ασφαλείς χώρες προέλευσης μεταναστών. «Μοιάζει περισσότερο με προπαγανδιστικό φυλλάδιο, παρά με δικαστικό έγγραφο», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

#ΤΖΟΡΤΖΙΑ_ΜΕΛΟΝΙ #ΙΤΑΛΙΑ #ΑΛΒΑΝΙΑ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μελόνι, Δέχθηκα, Αλβανία,meloni, dechthika, alvania