Εξιτήριο για τη Μαντόνα, βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε η Μαντόνα και επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο, όπως μεταδίδει το CNN

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε η Μαντόνα και επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο, όπως μεταδίδει το CNN. Η βασίλισσα της ποπ

είναι καλά στην υγεία της σύμφωνα με πρόσωπο του περιβάλλοντός της.

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι η 64χρονη σταρ ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της καθώς νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ατζέντης της με μήνυμα στο Instagram και ενημέρωσε τους φανς ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση» έγραψε ο μάνατζερ της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ομάδα, αποτελούμενη από μακροχρόνιους συνεργάτες, εξέφρασε την ανησυχία της όταν έμαθε ότι η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη στην κατοικία της στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η σοβαρότητα της κατάστασης άφησε όλους αβέβαιους για το αποτέλεσμα, καθώς η ασθένεια της Μαντόνα ήταν σοβαρή, προκαλώντας φόβους για το χειρότερο. Φίλοι και στενοί συνεργάτες, που τη γνώριζαν για χρόνια, ήταν λογικό να αναστατωθούν.

#MADONNA #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ #ΜΕΘ #ΛΟΙΜΩΞΗ #ΥΓΕΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξιτήριο, Μαντόνα,exitirio, mantona