Μαξίμου: Ο Γεωργιάδης μετά τις νέες αποκαλύψεις έπρεπε να έχει παραιτηθεί

«Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις για την κατά παραγγελία της Novartis νομοθέτηση από τον Άδωνη Γεωργιάδη, εάν του είχε απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, θα έπρεπε να έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του.»

Τα παραπάνω αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με δημοσιεύμα που θέλει τον Άδωνι Γεωργιάδη να εκτελούσε εντολές του τότε προέδρου της Novartis κ. Φρουζή ενώ συμπληρώνουν οι πηγές της κυβέρνησης ότι «Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, με την πολυήμερη σιωπή του επιβεβαιώνει πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά υποχείριο του Αντιπροέδρου της ΝΔ.».

Το δημοσιεύμα υποστηρίζει ότι υπάρχουν επιστολές με αιτήματα Φρουζή και απαντήσεις απ΄τον κύριο Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της ΕφΣυν ο Κωνσταντίνος Φρουζής γράφει στις 20 Οκτωβρίου 2013 ένα «προσωπικό σημείωμα», όπως το ονομάζει, στον τότε υπουργό Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη.

Το σημείωμα, μέρος των στοιχείων που έστειλε η εισαγγελέας Διαφθοράς στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε αποθηκευμένο στους κατασχεμένους υπολογιστές των γραφείων του τότε προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) και αντιπροέδρου της Novartis Hellas, με τον τίτλο «Προσωπικό Σημείωμα στον υπουργό Υγείας 20.10.2013» [Personal Note to MoH (σ.σ.: Minister of Health) 20.10.2013].

Keywords
Τυχαία Θέματα