Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση τρεις μήνες με τον Γιώργο Κιμούλη

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς και πως έχει συνεργαστεί με έναν ακόμη ηθοποιό που βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά από καταγγελίες για παρενόχληση.

«Είμαι πάρα πάρα πολύ θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων αυτων», είπε για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης η Μαρία Ιωαννίδου. «Λυπημένη, πονεμένη, το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Δεν είναι το θέατρο

βρώμικο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ. Άλλο είναι η σεξουαλική παρενόχληση» είπε επίσης η ηθοποιός.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε ακόμη ότι έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με έναν από τους ηθοποιούς που έχουν καταγγελθεί: «Έχω συνεργαστεί τηλεοπτικά με επίμαχο πρόσωπο. Ήταν πολύ γυναικάς, μην το ποινικοποιήσουμε αυτό, στο κάτω – κάτω ήμουν ωραία γυναίκα. Με φλέρταρε, δεν μου την έπεσε, δεν με βίασε, δεν με έριξε στο κρεβάτι. Είδε ότι δεν ανταποκρίνομαι. Στην πορεία συνεργαστήκαμε και γίναμε φίλοι».

Τέλος η χήρα του Φρέντι Γερμανού αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος έχει καταγγελθεί από συναδέλφους του για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε σχέση. Η γνωριμία μας έγινε στο “Τρεις εξαμαρτείν” του Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξανά φλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Ήμασταν μαζί για περίπου τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Ιωαννίδου, Είχα, Γιώργο Κιμούλη,maria ioannidou, eicha, giorgo kimouli